Porin seudun vapaat toimitilat, yritystontit,
asuin- ja vapaa-ajan tontit

Kohde 2075: Antinkatu 5, työpisteitä ja työhuoneita, Pori

Porin keskustassa, keskellä Kivi-Poria oleva Yrittäjätalo Kööri tarjoaa yrittäjälle toimitilaa keskeisellä sijainnilla sekä toimivan yrittäjäyhteisön. Oma työpiste ja mahdollisuus hyödyntää talon kahta neuvottelutilaa omassa yritystoiminnassa.

Talo sijaitsee upeassa kaksikerroksisessa 400 m² kivitalossa Porin keskustassa osoitteessa Antinkatu 5 eli kaksi korttelia torilta.

Vuokraan sisältyy nopea valokuituyhteys, sähkö ja lämmitys, laadukas värikopiokone/tulostin/skanneri, yhteiset taukotilat, kahvitarvikkeet, viikkosiivous ja vartiointipalvelu. Ilmainen pysäköinti omalle autolla ja asiakkaille talon sisäpihalla! Alakerrassa ja yläkerrassa omat keittiöt, kahvitustilat ja neuvottelutilat. Yläkerrassa lisäksi upea parveke!

Tästä yksinyrittäjälle tai pienelle yritykselle toimivat tilat, sekä upea työyhteisö. Lisäksi pystyt hyödyntämään kesän tilaisuudet kuten Suomiareena!

Vuokra on yhden henkilön työpisteeltä 360€/kk+alv 24 %. Jos yrityksessä on kaksi tai vaikkapa kolme henkilöä, on mahdollista saada upeasta talosta jopa ihan oma huone! Tiedustele tästä lisää.

Kohteen tiedot
Osoite: Antinkatu 5, työpisteitä ja työhuoneita
Postitoimipaikka: 28100 Pori
Paikkakunta: Pori
Kaupunginosa: Keskusta, Kivi-Pori
Pinta-ala (m²): 20-25m2
Kauppatapa: Vuokrattavana
Vuokrahinta: 360€/kk + alv 24%
Toimitilatyyppi: Toimistotila
Yhteystiedot
Julkaisija: OVV Toimitilat
Julkaistu: 14.9.2017
Yhteyshenkilö: Mika Mattila
044-533 6900
mika.mattila@ovv.com

Tulosta kohteen tiedot


Prizztech Oy | PL 18, 28101 Pori| Käyntiosoite: Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs, Siltapuistokatu 14, 28100 Pori| puh: (02) 620 5300| sähköposti: prizztech@prizz.fi

Kirjaudu sisäänLisätietoa evästeistä • Palvelun toteutus: Hakosalo Software Oy